Geboortekaartjes.nl Trouwkaarten.nl Kerstkaarten.nl Geboortekaarten.nl Kaartje.nl

100% Service

Bij Kaartje.nl staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Daarom doen wij onze uiterste best uw bestelling naar volle tevredenheid af te handelen.

Zo worden alle kaarten in full colour op stevig papier (ca. 280gr/m2) gedrukt. Alle kaarten worden voor het drukken nogmaals gecontroleerd. Setjes worden altijd in een stevige envelop of doos verzonden zodat de kaarten tijdens het bezorgproces niet beschadigd kunnen raken. Alle bestellingen worden CO2 neutraal bezorgd door PostNL en worden op FSC goedgekeurd papier gedrukt.

Heb je een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk en kun je het antwoord op de site niet vinden? Dan staan wij op werkdagen altijd voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Buiten werktijd zijn wij altijd per e-mail bereikbaar.

Niet tevreden?

Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de gedrukte kaarten? Dan zijn er twee opties. Wij maken de kaarten kostenloos opnieuw, of u krijgt uw aankoopbedrag terug.
Zo kunt u met een veilig gevoel uw kaartjes zelf maken en versturen via Kaartje.nl: 100% service.

Tijdens het maken van de kaartjes ben je zelf verantwoordelijk voor de volgende zaken:
- de kwaliteit van jouw foto - tijdens het opmaken van een fotokaart krijg je te zien of de geuploade foto van voldoende kwaliteit is
- de tekst die je op de kaart plaatst
- de juistheid van de adressering

Indien je niet tevreden bent en nieuwe kaarten of het aankoopbedrag retour wilt hebben, kun je binnen 14 dagen na ontvangst de kaarten naar ons terugsturen. De verzendkosten hiervan zijn voor je eigen rekening. Na ontvangst maken wij de nieuwe kaarten, of storten wij het aankoopbedrag terug. Laat ons altijd even weten wat er mis is met de kaarten, zodat wij onze service kunnen verbeteren.

Levering

Wij versturen alle bestellingen met PostNL. PostNL is verantwoordelijk voor de correcte bezorging van de bestelling. Wij hebben geen invloed op bezorgtijden. Wanneer er door PostNL een fout wordt gemaakt (vertraging, op een verkeerd adres bezorgd, etc.) is Kaartje.nl hier niet aansprakelijk voor. Uiteraard gaan wij wel op zoek naar een passende oplossing. Neem altijd zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

Mocht de bezorging door overmacht (bijv. een staking bij PostNL, noodweer, etc.) niet op tijd kunnen plaatsvinden, is Kaartje.nl hier niet voor aansprakelijk.

Webshop Keurmerk

Webshop Keurmerk

Kaartje.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Bovenstaande garantiebepalingen zijn afgeleid van de algemene voorwaarden van Kaartje.nl. Kaartje.nl werkt volgens de algemene voorwaarden van het Webshop Keurmerk. Hier vind je de algemene voorwaarden

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2000 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie. In deze toets wordt gekeken of een keurmerk en de manier waarop het keurmerk wordt verleend, wel betrouwbaar is. De betrouwbaarheid wordt uitgedrukt met een rapportcijfer, op de schaal van 1 tot 10.

Bookmark and Share
Webshop Keurmerk   Veilig betalen via uw eigen bank