Geboortekaartjes.nl Trouwkaarten.nl Kerstkaarten.nl Geboortekaarten.nl Kaartje.nl

Prijzen

Kaarten naar anderen

(excl. postzegel*)

Small Medium Large
Enkele kaarten € 0,69 (* +€ 0,78) € 1,05 (* +€ 0,78) € 1,50 (* +€ 0,78)
Dubbele kaarten € 0,99 (* +€ 0,78) € 1,99 (* +€ 1,56) € 2,99 (* +€ 1,56)
Vierkante kaarten € 0,99 (* +€ 0,78) € 1,99 (* +€ 1,56)

Kaarten in setjes naar jezelf

Bij pakketjes krijg je een extra korting van 25% op de kaartprijs. Bij 50 of minder kaarten betaal je € 2,50 verzendkosten en bij meer dan 50 kaarten betaald je € 5,- verzendkosten.
Kaartje.nl is een onderdeel van La Carte Internet B.V. Als je gebruik wilt maken van onze diensten, dan ben je de op de website vermelde vergoeding verschuldigd. Daarnaast betaal je de kosten voor de electronische goedkeuring van de opdracht en de portokosten.

De op de website vermelde vergoeding is, voor zover van toepassing, inclusief verschuldigde omzetbelasting, op grond van de Wet op de omzetbelasting 1968.
Buitenlandse heffingen en/of belastingen zijn niet inbegrepen. De kosten voor transmissie en internettoegang komen voor jouw rekening. Over de portokosten berekenen we de wettelijk geldende BTW.

Alle betalingsopdrachten worden afgehandeld via een gespecialiseerde betalingsprovider. een Payment Service Provider(PSP). Op de betalingsopdrachten zijn dan ook de algemene voorwaarden van de desbetreffende PSP van toepassing. Wij hebben het recht om bepaalde opdrachten te weigeren in het geval dat je eerder producten hebt verstuurd zonder dat de betaling goed is afgerond en/of we andere onregelmatigheden hebben geconstateerd. La Carte Internet is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden.

Onze administratie geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan La Carte Internet verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door La Carte Internet verrichte leveringen. StormStudios erkent dat electronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens. Bestellingen worden pas door La Carte Internet geleverd op het moment dat de betaling voldaan is.

De prijzen zijn per product aangegeven. La Carte Internet behoudt het recht om prijzen te wijzigen. Typefouten voorbehouden.


Betalingsmogelijkheden

De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment van aanvaarding door u van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden. Indien u het aanbod langs electronische weg heeft aanvaard, bevestigt Kaartje.nl langs electronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet is bevestigd, kunt u de overeenkomst ontbinden.

U kunt betalen via iDeal. Uw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde verbinding.

In sommige gevallen kan om aanvullende informatie worden gevraagd. Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing. Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW.

De orderbevestiging komt via de email. Het is daarom belangrijk dat U het goede mailadres opgeeft. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze dienstverlening heeft u een herroepingrecht. Een terugboeking verzorgen wij binnen 15 werkdagen.

U kunt hiervoor altijd contact opnemen met onze klantenservice: klantenservice@kaartje.nl.
U kunt ons ook tijdens kantooruren bereiken op nummer (079) 3613465. Wij streven erna om uw klachten binnen 3 werkdagen op te lossen.

Bookmark and Share
Webshop Keurmerk   Veilig betalen via uw eigen bank