FILTER JE SELECTIE

Echte strikken | veren | droogbloemen!

Geboortekaartjes bestellen

Is er een baby op komst? Grote kans dat je dan geboortekaartjes gaat versturen. Dit maken wij je extra gemakkelijk. In ons ruime assortiment hebben wij veel verschillende soorten geboortekaartjes: van stoer tot lief en van klassiek tot vintage. Ben je op zoek naar een bepaald thema? Kijk eens bij de geboortekaartjes met het thema 'jungle' of 'dieren'. Vind het design dat het beste bij jou past en pas deze helemaal naar jouw wens aan.

Zo introduceer jij je baby bij iedereen die je lief is

Met een geboortekaartje maak je een statement. Niet alleen zien sommige ontvangers de naam van jouw baby op deze manier voor het eerst, ook de stijl van het geboortekaartje is veelzeggend. Ga je voor roze of blauw of kies je voor een neutralere kleur? Wil je een simpel ontwerp of juist een mooi aangeklede variant? Ga je voor een strik, label of goudfolie? Een geboortekaartje is de eerste introductie van jouw kleine en jij bepaalt de indruk die gewekt wordt.

Jouw voordelen
Snelle levering
Na het plaatsen van je bestelling, gaan wij direct aan de slag!
Uniek kaartje
Met onze online editor, kun je elke kaart extra persoonlijk maken.
Hoge klantwaardering
Onze 16884 klanten geven ons gemiddeld een 9!

Alle vrijheid om een geheel eigen geboortekaartje te maken

Dat geeft je alle vrijheid om er iets moois van te maken. Natuurlijk helpen wij je graag op weg. In ons assortiment vind je geboortekaartjes voor jongens en meisjes in diverse stijlen. Kies een exemplaar uit en maak deze helemaal eigen. Niet alleen door persoonlijke gegevens toe te voegen, maar ook door een kaartsoort te kiezen, een formaat te bedenken en het geheel van een mooi bijpassende kleur envelop te voorzien. Zo doe jij een geboortekaartje op de post om trots op te zijn!

Waarom kies je voor geboortekaartjes?

Dè reden om voor geboortekaartjes te kiezen? Omdat je hiermee op geheel eigen wijze de komst van jouw kleintje kunt aankondigen! Hoe leuk is het om door het samenstellen en misschien zelfs medeontwerpen van jouw geboortekaartje iets te laten zien van wie jouw kindje is? Kies uit stoer, lief, klassiek, vintage of ga voor een thema als jungle of dieren. Voor de meeste mensen is het dè kennismaking met jouw baby en de stijl van het geboortekaartje doet daarin veel. Bovendien vormt het een mooie combinatie met de naam die je gekozen hebt en laat het iedereen zien: dit is hoe ik wil dat mijn kindje ge?ntroduceerd wordt.

Ga met labeltjes voor schattig, stoer of creatief

Bij het uitkiezen van een geboortekaartje kun je letterlijk alle kanten op. De tijd dat geboortekaartjes er hetzelfde uitzagen is voorbij. Zo hoeven ook lang niet alle gegevens meer als tekst te worden toegevoegd. Met een labeltje op een geboortekaartje doe jij een vrolijke en creatieve toevoeging, die het ontwerp helemaal eigen maakt. Gebruik het labeltje om de geboortedatum op te zetten of voeg een mooie spreuk of foto van jouw kleine wonder toe. Labeltjes op geboortekaartjes zorgen voor een creatief, schattig of stoer effect, nèt wat jij wilt uitstralen.

Veelgemaakte fouten voorkomen bij geboortekaartje

Omdat een geboortekaartje jouw baby introduceert is het wel zo prettig dat alle gegevens juist zijn ingevuld. Toch gaat het daar wel eens fout. Een vergeten letter in een naam, een verkeerd telefoonnummer of gewicht of misschien zelfs een te klein lettertype; het zijn allemaal fouten die kunnen voor komen. Controleer het geboortekaartje daarom extra goed voordat je jouw exemplaar definitief besteld. Doe twee of drie keer dezelfde check en laat daarna een proefdruk bezorgen. Zo zie jij direct waar nog wat aan veranderd moet worden.

Proefdruk

Een proefdruk aanvragen is hartstikke eenvoudig! Begin met het maken van jouw geboortekaartje. Is het helemaal naar wens? Dan ben je klaar voor een proefdruk. Deze ontvang je binnen de kortste keren bij je thuis. En wist je dat je eerste proefdruk helemaal gratis is, wel zo fijn!

Kwaliteit

Bij zo een belangrijk moment, wil je dat het kaartje die je ontvangt wel helemaal in orde is. Daarom controleren wij bij Kaartje.nl elk geprint kaartje of alles perfect geprint is. Vervolgens verpakken wij je bestelling zorgvuldig, zodat deze netjes bij je thuis zal aankomen.

Snelheid

Omdat wij over onze eigen drukkerij beschikken, kunnen wij elke bestelling razendsnel in orde maken. Van het moment dat de bestelling is geplaatst, tot het printen en versturen van de kaarten. Dit gebeurt in de meeste keren binnen èèn werkdag. Daarnaast hebben wij ook onze eigen in-house in elkaar zet service team!

Veertjes: geboortekaartjes met een natuurlijk element

Ben je op zoek naar een geboortekaartje met een natuurlijk element erin? Onze exemplaren met veertjes zijn de perfecte keuze. Je kiest bovendien voor een echt luxe ontwerp, omdat wij voor èchte veertjes op geboortekaartjes gaan. Van elegante witte varianten tot exemplaren met verschillende kleuren en van geboortekaartjes met een indianenthema tot een subtiele toevoeging; met deze geboortekaartjes kies jij voor een unieke variant waar je nog lang met plezier naar kijkt. Je geeft het immers ook in je eigen huis een mooi plekje.

Een sprankelend design met goud, zilver of koper foliedruk

Daarnaast is foliedruk een optie. Hiermee ga je voor een stralend geboortekaartje, letterlijk! Open de envelop en het geboortekaartje komt je direct toe geschitterd. Zo verkondig je op geheel eigen wijze namens je kindje: hier ben ik! Je hebt de keuze uit verschillende varianten die ieder voor een zeer eigen finishing touch zorgen. Ga je voor goudfolie, waarmee je voor een stijlvol geboortekaartje kiest? Of spreekt zilverfolie je meer aan? Met koperfolie ga je voor warmere tinten en zelfs blauwe folie is een mogelijkheid. Iedere soort geeft een bijzonder effect en zorgt op eigen wijze voor opvallende details. Dè manier om de komst van jouw kleintje aan te kondigen.

Het mooiste geboortekaartje: strik eromheen en klaar!

In ons assortiment hebben we wat geboortekaartjes voor meisjes en jongens betreft voor ieder wat wils. Ga jij bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met een èchte strik? Zo verstuur jij iets dat net even anders is dan anders. Wij zijn uniek in het leveren van deze bijzondere geboortekaartjes en maken je graag blij met èèn van deze exemplaren. Een strikje op geboortekaartjes zorgt voor een sierlijk en romantisch effect waarmee jij een verrassende keuze maakt. Zowel voor een jongetje als meisje levert dit een bijzonder design op die je geheel naar eigen wijze kunt invullen. Ga voor schattig of juist stoer, met felroze of pastelblauw.

Droogbloemen zorgen voor een uniek en prachtig geboortekaartje

Droogbloemen zijn hip en happening! Ze zijn staan prachtig in je huis, op kantoor en... op een geboortekaartje! Maak de komst van jouw baby kenbaar door een geheel eigen ontwerp, prachtig versierd met de mooiste droogbloemen. Het resultaat? Een exemplaar dat niet snel vergeten wordt èn waarvan je ook zelf nog lang kunt genieten. Met droogbloemen op geboortekaartjes laat jij zien hoe uniek jouw baby is en maak je de naam en geboortedatum op prachtige wijze bekend. Perfect als je voor een speelser en creatiever effect wilt gaan.

Handjes en Voetjes

Elke vader / moeder herinnert zich het moment dat ze de handjes en voetjes van de kleine kunnen aanraken. Zo zacht, klein en schattig, klaar om de wereld te betreden. Hoe leuk is het dan om juist deze mini handjes en voetjes terug te laten komen in je geboortekaartjes ontwerp!

Bekijk hiervoor onze kaarten collectie handjes en voetjes.

Schattige baby

Je hebt de keuze gemaakt. Hoe bestel je jouw geboortekaartjes?

Het bestellen van een geboortekaartje is eenvoudig en bovendien hartstikke leuk! Laat de creativiteit lekker in je naar boven komen. Kies het design uit dat jou het meeste aanspreekt. Pas het ontwerp naar wens aan: voeg de naam en andere gegevens toe en laat een plekje open voor dat wat je nog niet weet (geboortedatum en eventueel gewicht en lengte). Kies de kaartsoort die je aanspreekt en bestel een proefdruk. Is het naar wens? Bestel dan alvast bijpassende enveloppen zodat je die voor de komst van je kleine kunt schrijven. Scheelt je van tevoren een hoop tijd, die je straks wel aan andere dingen wilt besteden.

Wat zijn de trends op het gebied van geboortekaarten?

Ook op het gebied van geboortekaartjes zijn trends te onderscheiden. Momenteel zijn ontwerpen met foliedruk een veelgemaakte keuze. Kies voor goud, zilver of koper en je hebt een opvallend en sprankelend exemplaar. Daarnaast wordt veel gekozen voor een bepaald thema: regenboogjes, sterren of dieren zie je vaak op geboortekaartjes terug. Ten slotte gaan veel mensen back to basic: ze kiezen voor een minimalistisch design. Niet alleen in kleur, maar óók in wat er wel of niet als tekst op komt te staan. Toch heb jij in het bewerken van een geboortekaartje veel vrije keuze en maak je zo een geheel eigen exemplaar.

Greep uit de geboortekaartjes bestsellers

Welke tekst zet je op de geboortekaarten?

Wat je op een geboortekaartje zet is tot op zekere hoogte helemaal aan jou. Een aantal dingen zijn echter wèl van belang; daar verstuur je immers een geboortekaartje voor. Zo kondig je voor sommige ontvangers op deze wijze de naam aan en die mag natuurlijk niet ontbreken. Ook de geboortedatum en jouw naam (en die van je partner) zet je erop. Vroeger werden gegevens als lengte en gewicht standaard aan de tekst toegevoegd, maar dat is tegenwoordig helemaal geen vereiste meer. Vind je het leuk? Zet ze erbij. Ook een kleine tekst in de vorm van een liedje of gedichtje en of je bezoek wilt ontvangen kun je erop laten plaatsen.

Wanneer verstuur je de geboortekaartjes?

Officieel verstuur je geboortekaartjes de tweede dag na de geboorte van jouw baby, maar meer en meer wordt van dit 'moeten' afgestapt. Misschien vind je het wel heel prettig om eerst een paar dagen rust te hebben en zoveel mogelijk alleen (of samen) te genieten van je kleine. Verstuur de kaarten daarom wanneer jij er klaar voor bent. Wanneer ze ook op de deurmat vallen, de ontvangers zullen er hoe dan ook blij mee zijn.

Naar wie stuur je de geboortekaartjes?

Stuur de geboortekaartjes naar zoveel mensen als je zelf wilt of je budget toelaat. Maak van tevoren een lijstje zodat je niemand vergeet. Je begint uiteraard met familie en vrienden. Welke kennissen stuur je vervolgens een exemplaar? Zijn er bepaalde instanties waar een geboortekaartje naartoe gaat? Denk hierbij aan de verloskundigenpraktijk, sportvereniging of de kerk. Check je telefoonlijst of Facebookvrienden, zodat jij ècht niemand vergeet. Een tip: bestel een handjevol geboortekaartjes extra, voor het geval je later iemand aan de lijst toevoegt.

Zo vraag je een proefdruk aan

Een proefdruk aanvragen is hartstikke eenvoudig! Begin met het maken van jouw geboortekaartje. Is het helemaal naar wens? Dan ben je klaar voor een proefdruk. Deze ontvang je binnen de kortste keren bij je thuis. Zo zie jij precies wat er nog aan je geboortekaartje ontbreekt, wat er eventueel veranderd moet worden en het belangrijkste wat helemaal naar jouw wens is. Klopt de papiersoort of de leesbaarheid? Ben je helemaal tevreden? Dan ben je klaar om de definitieve geboortekaartjes te bestellen.