FILTER JE SELECTIE

Feest uitnodigingen maken en versturen

Feestje op de planning? Maak je uitnodiging zelf!

Er zijn wel 1001 redenen om een feestje te geven. Eèn ding blijft echter altijd hetzelfde: jij als gastheer of gastvrouw wilt er een zo heuglijke mogelijke gebeurtenis van maken. Of het nu om een verjaardag, jubileum, geslaagd-feestje of gewoon een zomerse barbecue gaat. Een spetterend feest begint bij een spetterende uitnodiging. En dus vind je bij Kaartje.nl de allerleukste uitnodigingen voor allerlei soorten feesten. Ga vanuit je luie stoel aan de slag en vraag een gratis proefdruk aan om het resultaat te kunnen beoordelen.

Samen wordt het leven een nog groter feest

Een uitnodiging verstuur je niet alleen om een feestje te vieren, maar ook om het leven te vieren! Het zijn de hoogtepunten die je samen met vrienden, familie en andere dierbaren doorbrengt die je altijd bij zullen blijven. Herinneringen met een gouden randje! Bovendien zorgen deze feestelijke gebeurtenissen ervoor dat jullie band nog eens extra wordt versterkt. Niet alleen wil je dat je gasten na het feest nog lang nagenieten, je wilt ze natuurlijk ook wat voorpret bezorgen! Maak de uitnodiging daarom zo bijzonder als jij wilt en laat iedereen ongeduldig aftellen naar deze dag.

Proefdruk

Een proefdruk aanvragen is hartstikke eenvoudig! Begin met het maken van jouw uitnodigingen. Is het helemaal naar wens? Dan ben je klaar voor een proefdruk. Deze ontvang je binnen de kortste keren bij je thuis. En wist je dat je eerste proefdruk helemaal gratis is, wel zo fijn!

Kwaliteit

Bij een belangrijk moment of groots feest, wil je dat het kaartje die je ontvangt wel helemaal in orde is. Daarom controleren wij bij Kaartje.nl elk geprint kaartje of alles perfect geprint is. Vervolgens verpakken wij je bestelling zorgvuldig, zodat deze netjes bij je thuis zal aankomen.

Snelheid

Omdat wij over onze eigen drukkerij beschikken, kunnen wij elke bestelling razendsnel in orde maken. Van het moment dat de bestelling is geplaatst, tot het printen en versturen van de kaarten. Dit gebeurt in de meeste keren binnen èèn werkdag.

De mooiste uitnodigingen voor de mooiste gelegenheden

Voor alle bijzondere momenten in jouw leven vind je bij Kaartje.nl de geschikte uitnodigingen. Zo hebben we uitnodigingen voor verjaardagen, kinderfeestjes, housewarmings, kerstborrels, jubilea, trouw- en verlovingsfeesten en meer! Natuurlijk hebben we alle uitnodigingen in een handig overzicht gezet. Op Kaartje.nl bepaal je zelf hoe jouw uitnodiging eruit zal zien. Maak je keuze uit de verschillende thema's en illustraties òf maak een unieke fotokaart. Kortom, bij Kaartje.nl maak je de mooiste uitnodigingen voor de meest heuglijke gelegenheden helemaal zelf!

Jouw eigen ontwerp bij vrienden en familie op de deurmat

Wil je zelf een leuke uitnodiging maken voor een feestje? Met behulp van onze online kaartenmaker wordt dat een fluitje van een cent. Kies een mooie uitnodiging uit de bestaande collectie of ontwerp je kaart zelf. Voeg leuke effecten, kaders of misschien wel een foto toe en verzin een mooie tekst. De uitnodigingen zijn helemaal naar jouw wens aan te passen. Onze online applicatie is geschikt voor gebruik op zowel smartphone als tablet en laptop en is makkelijk te gebruiken.

Toplijst van de populairste uitnodigingen

Een uitnodiging met een foto

Wil je jouw uitnodiging uniek en extra persoonlijk maken? Dan kies je voor een fotokaart. Gebruik voor een kraamfeest een snoezige foto van je pasgeboren kleintje, upload voor je housewarming die foto van je woning toen je het voor de eerste keer als bouwval aantrof en kies voor een zomerse barbecue voor de favoriete foto van jou en je vrienden, toen jullie met een cocktailtje in de hand onder de palmbomen van een Caribisch eiland vakantie vierden. Nadat je je foto op onze website hebt geüpload kun je meteen aan de slag met bewerken.

 

Wil je zelf een leuke uitnodiging maken voor een feestje? Met behulp van onze online kaartenmaker wordt dat een fluitje van een cent. Kies een mooie uitnodiging uit de bestaande collectie of ontwerp je kaart zelf. Voeg leuke effecten, kaders of misschien wel een foto toe en verzin een mooie tekst. De uitnodigingen zijn helemaal naar jouw wens aan te passen. Onze online applicatie is geschikt voor gebruik op zowel smartphone als tablet en laptop en is makkelijk te gebruiken.

Zelf bepalen wanneer de uitnodigingen op de deurmat valt

Wie een uitnodiging voor een feestje geeft, wil er graag van uit kunnen gaan dat hij op tijd bij de ontvangers aankomt. Bij Kaartje.nl kun je na het maken van je uitnodiging zelf de gewenste verzenddatum selecteren. Handig voor als je nu tijd hebt om een uitnodiging te maken die pas later de deur uit hoeft. Zo heb je er geen omkijken meer naar en kun je weer een to-do op je lijstje afvinken.

Kies je geen datum in de toekomst, dan gaan we meteen met je bestelling aan de slag. Het lukt PostNL vrijwel altijd om je uitnodigingen de volgende dag bij je vrienden en familie te bezorgen. De eerste leuke reacties op jouw uitnodiging kun je dus al heel snel verwachten! Bestel je in het weekend, dan gaat PostNL er 's maandags mee aan de slag. In drukke tijden, zoals in december, kan het zijn dat de bezorgtijd iets langer is dan gewoonlijk. Houd daar met het bestellen van je uitnodigingen dus rekening mee. Je wilt per slot van rekening dat iedereen op tijd ge?nformeerd is!

De voordelen van Kaartje.nl op een rijtje

Kies je ervoor om je uitnodigingen via Kaartje.nl te versturen, dan profiteer je van heel wat voordelen. Zo heb je ten eerste de keuze uit tal van ontwerpen, zodat je altijd wel die uitnodiging vindt waarnaar jij op zoek bent. Wil je het extra persoonlijk aanpakken? Een uitnodiging met een foto is met behulp van het makkelijke ontwerpprogramma van Kaartje.nl ook zo gemaakt. Heb je je bestelling afgerond, dan hoef je je over het verzendproces geen zorgen te maken: dat regelen wij voor je! Vergeet ook niet dat je een gratis proefdruk kunt aanvragen. Wanneer je het kaartje in je handen hebt, kun je ècht met zekerheid zeggen of het naar wens is.

Tips bij het maken van een uitnodiging

Zeker wanneer je een uitnodiging voor een voor jou belangrijke gelegenheid verstuurt, kan de twijfel soms enorm toeslaan: hoe moet hij eruit komen te zien en welke tekst moet erop komen? Een van de beste tips die Kaartje.nl je dan ook kan geven, is: begin op tijd. Probeer eens wat mogelijkheden uit en beoordeel welke je het meeste aanspreekt. Wil je extra veel tekst kwijt? Dan is een dubbele uitnodiging voor jou het handigst. Ben je kort van stof, dan voldoet een enkele. Ontwerp ook vooral een uitnodiging die bij de stijl van het feest past.

Wat zet je op de uitnodiging?

Wij zijn ervan overtuigd dat je bij Kaartje.nl dè uitnodiging geheel naar jouw wens kunt maken. Welke informatie een uitnodiging zeker moet bevatten? Ten eerste schrijf je erop op welke datum het feest plaatsvindt en hoe laat, maar natuurlijk ook waar. Het laatste wat je wilt, is dat je gasten bij een gesloten deur aanbellen terwijl jij ze in een gehuurde zaal verwacht. Laat het extra duidelijk zijn wat de reden van je feestje is en of er misschien een thema of een dresscode aan is verbonden. Dat laatste vinden ook je gasten erg prettig. Tot slot zijn je contactgegevens belangrijk.

De namen van je gasten in je online adresboek opslaan

Heb je bepaald hoe het feest eruit komt te zien en welke uitnodiging daar het best bij past? Dan wordt het tijd om de gastenlijst te maken. Bedenk wie je wilt uitnodigen en zorg dat je niemand vergeet. Bedenk ook of je een groots feest wenst te vieren, of het liever klein en intiem houdt. Voel je daarbij vooral niet schuldig als je iemand niet uitnodigt, het is namelijk jouw feestje! Sla de adressen van je vrienden en familie direct op in je Kaartje.nl adresboek; zo heb je deze voor het volgende spetterende feestje weer meteen bij de hand!

Voor elke gelegenheid de passende uitnodiging

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het klinkt clichè, maar is toch echt 100% waar. Je denkt na over het thema van je feestje, waar het zal plaatsvinden en wie er een plekje op je gastenlijst krijgen. Die eerste belangrijke stap in het voorbereidingsproces rond je af met het versturen van een uitnodiging. Er zijn tal van redenen te bedenken om een feestje te geven. Of dat nu een geboorte is, een jubileum, een housewarming of gewoon een gezellige barbecue of high tea. Wat je ook wilt vieren, Kaartje.nl heeft er altijd een passende uitnodiging voor.


Jouw voordelen
Snelle levering
Na het plaatsen van je bestelling, gaan wij direct aan de slag!
Uniek kaartje
Met onze online editor, kun je elke kaart extra persoonlijk maken.
Hoge klantwaardering
Onze 16884 klanten geven ons gemiddeld een 9!

Een gratis proefdruk van je uitnodiging aanvragen

Het fijne van het maken van uitnodigingen bij Kaartje.nl is dat je altijd een gratis proefdruk kunt aanvragen. Zeker als je een uitnodiging voor een erg bijzondere gelegenheid wilt versturen, is dat erg fijn. Zo kun je het kaartje echt voelen en zijn kwaliteit beoordelen. Vind je het papier mooi? Zijn de kleuren zoals je ze had voorgesteld? Is het net zo sprekend als je hoopte? Wanneer je helemaal tevreden bent, kun je jouw uitnodigingen dan eindelijk online gaan bestellen. Je zult niet kunnen wachten tot je de eerste reacties van je gasten binnenkrijgt!

Wat kosten uitnodigingen?

Wellicht vraag je je af wat de prijs voor de uitnodigingen is die je bij Kaartje.nl bestelt. Dit wordt door een aantal factoren bepaald. Zo speelt het formaat van de uitnodiging een rol, net als de papierkeuze en het aantal stuks dat je bestelt. Daarom is het niet mogelijk om èèn prijs te noemen. Ben je benieuwd wat de prijs voor jouw uitnodiging wordt? Volg dan alle stappen in het online proces en plaats de uitnodiging in je winkelmandje. Je ziet vanzelf wat het totaalbedrag is en kunt de uitnodiging ook makkelijk weer uit het mandje verwijderen.