FILTER JE SELECTIE
De mooiste geboortekaartjes

Kerstkaarten maken en sturen

Kerstkaarten | Voor een Gelukkig Nieuwjaar

Kerstkaarten versturen is een op en top Nederlandse traditie. We doen het immers al honderdvijftig jaar! Elk jaar weer doorkruisen miljoenen kerstkaarten het land, op weg naar familie en vrienden om hen een warme kerst- en nieuwjaarsgroet te brengen. Sommige kaartjes leggen een paar kilometer af, anderen gaan naar de andere kant van het land en deel reist zelfs de oceaan over. Naar welke bestemming jij het kerstgeluk ook wilt versturen, bij Kaartje.nl ben je aan het juiste adres. Kies een kaartje uit de kerstcollectie of maak een unieke kaart met je eigen foto.

Een klein gebaar dat een warm gevoel bezorgt

De donkere decemberdagen zijn voor velen de mooiste tijd van het jaar. Kerstliedjes klinken, de kerstboom vormt met zijn lampjes het stralende middelpunt van de huiskamer en ook de straten zijn gezellig verlicht. Gemiddeld valt er bij een Nederlander tien keer een kerstkaart op de deurmat. Dat betekent tien keer een hartverwarmend gevoel. Een klein gebaar kan voor een dierbare van grote betekenis zijn. Dat geluk gun jij je vrienden en familie toch ook? Net zo leuk als het is om kerstkaarten te ontvangen, is het ook om ze te versturen!

Toplijst van de populairste kerstkaarten

Nieuwjaarswensen

Gelukkig nieuwjaar! Niet alleen wil je jouw dierbaren een fijne kerst toewensen, ook wens je ze het allerbeste voor het komende jaar. Nu het volgende jaar voor de deur staat, is het een mooi moment om alvast uit te kijken naar wat er komen gaat én om nog eens bij de mooie momenten van het jaar stil te staan. Laat je dierbaren weten waar je dankbaar voor bent en dat je aan ze denkt. Zeker als ze een moeilijk jaar achter de rug hebben. Een kerstkaartje met ook een nieuwjaarswens voelt als een warme omhelzing.

Kerstkaarten trends

Behalve de altijd populaire stijlen zijn er ook nog de kerstkaarten trends. Net als op het gebied van mode en interieur is namelijk ook de kerstkaartenmarkt onderhevig aan trends. Elk jaar zie je qua kleuren, patronen en categorieën weer iets anders naar voren komen. Bij Kaartje.nl kun je er natuurlijk op rekenen dat je behalve de traditionele varianten ook de meest hippe kerstkaarten van dit jaar kunt versturen. Elk jaar vind je weer een ruime collectie, zodat je ook precies die warme en trendy groet kunt versturen die jij voor ogen hebt.

Populaire kerstkaarten stijlen

Natuurlijk kun je bij Kaartje.nl terecht voor kerstkaarten met de meest uiteenlopende designs. Zo lukt het je altijd om precies díe kerstkaart te vinden waarnaar je op zoek bent. De verschillende categorieën zijn handig uitgesplitst om je het nog makkelijker te maken. Anno nu is nog steeds de kerstkaart met de kerstboom een geliefde categorie. Het symbool voor warmte en licht wordt door iedere ontvanger gewaardeerd. Of wat dacht je van een van de kerstkaarten met sterren? De schitterende lichtjes in de duisternis zijn onlosmakelijk verbonden met de knusse decemberdagen.

Wil je het wat minder traditioneel aanpakken, kies dan bijvoorbeeld voor een kerstkaart met een cartoon. Met een olijke kerstman, Rudolf met zijn rode neus of een grappige pinguïn met een kerstmuts op maak je de ontvanger zonder twijfel aan het lachen. En wil je je familie of vrienden prettige kerstdagen én de beste wensen voor het nieuwe jaar versturen? Daar past een kerstkaart met een jaartal misschien wel het beste bij. Met een Foto kerstkaart maak je je boodschap het allerpersoonlijkst.

Met een fotokaart maak je je kerstwens nóg persoonlijker

Het versturen van een kerstwens is een ontzettend mooi gebaar, maar nóg leuker kun je het maken door er een persoonlijke draai aan te geven. Hoe je dat doet? Met een fotokaart natuurlijk! Foto kerstkaarten zijn helemaal van deze tijd. En een fijne bijkomstigheid: het is bij Kaartje.nl helemaal niet moeilijk om ze te maken. In plaats voor van een van de standaard categorieën kerstkaarten kies je voor Foto kerstkaarten. Kies voor het leukste design en voeg er jouw foto aan toe.

Unieke foto kerstkaarten zijn een gegarandeerd succes. Niet alleen toveren ze bij de ontvanger een brede glimlach op het gezicht, ook krijgt jouw kerstkaart ongetwijfeld een mooi plekje aan de muur of op het dressoir. Maak een gezellige gezinsfoto waarop iedereen een kerstmuts draagt, gebruik een foto van je pasgeboren baby of maak een sfeervol kerstkiekje van jouw trouwe viervoeter. De foto maak je met leuke effecten zoals sterretjes helemaal af.

Kerstkaarten verzendservice

Alhoewel de decembermaand volgens de meesten de fijnste en gezelligste periode van het jaar is, weten we ook allemaal dat er een klein nadeel aan kleeft: decemberstress! Ben je druk met het voorbereiden van een uitgebreid kerstdiner? Moet je nog cadeautjes shoppen voor het hele gezin? Zoek je nog naarstig naar de juiste outfit voor die kerstborrel op je werk? Dan is een beetje extra service een verademing. Daarom zorgt Kaartje.nl ervoor dat jouw kerstkaarten direct naar je vrienden, familie en andere dierbaren worden verstuurd. Die afhandeling regelen we helemaal gratis voor je. Het enige wat je voor dit proces betaalt, is de prijs van de decemberpostzegel.

Verras je geliefden met gepersonaliseerde kerstcadeaus

Wil je het echt goed aanpakken tijdens de kerstdagen en je familie of vrienden een leuke verrassing bezorgen? Stuur dan met je kerstkaart een gepersonaliseerd kerstcadeau mee. Natuurlijk wordt je cadeau feestelijk verpakt, zodat het effect maximaal is. Het extra leuke is dat je ook een eigen foto of ontwerp kunt gebruiken om je cadeau nog unieker te maken.

Leuke kerstcadeaus zijn:

Bij Kaartje.nl kun je je gepersonaliseerde cadeau, in tegenstelling tot bij veel andere online kaartenshops, per stuk bestellen en adresseren. Je bent dus nooit verplicht een minimumaantal te bestellen.

Jouw voordelen
Snelle levering
Na het plaatsen van je bestelling, gaan wij direct aan de slag!
Uniek kaartje
Met onze online editor, kun je elke kaart extra persoonlijk maken.
Hoge klantwaardering
Onze 16915 klanten geven ons gemiddeld een 9!

Wanneer ontvangen mijn familie en vrienden mijn kerstkaart?

Zoals je weet, hebben de postbedrijven het in december ontzettend druk. Waar de standaard bezorgtijd binnen Nederland één of twee werkdagen is, is dat in december met een speciale decemberzegel drie tot vier werkdagen. Wil je het risico niet lopen dat jouw kerstkaart te laat op de deurmat valt? Bestel ze dan uiterlijk een week voor Kerstmis. Bestel je ze later, dan bestaat de kans dat het PostNL niet meer lukt om ze op tijd te bezorgen.

Kerstkaarten versturen: een traditie om in stand te houden

Het versturen van kerstkaarten is een eeuwenoude traditie. Al in de vijftiende eeuw stuurde men geliefden een kaart om de goede wensen over te brengen. Dit werd toen alleen door de rijken gedaan. In de eeuwen daarna namen steeds meer mensen dat gebruik over. De Londense zakenman Cole was de eerste die kerstkaarten voor commercieel gebruik liet drukken. Vanaf toen, aan het eind van de negentiende eeuw, werden kerstkaarten ook in Nederland razend populair. Anno nu kunnen we ons geen kerst meer zonder ze voorstellen!

De leukste teksten om op een kerstkaart te zetten

Heb je de allerleukste kerstkaart gevonden of deze zelf ontworpen, maar twijfel je wat je erop moet zetten? Geen nood, ook daarmee helpt Kaartje.nl je graag een handje. Wat dacht je van bijvoorbeeld de volgende oneliners?

  • Jingle bells, jingle bells, jingle all the way
  • Een prachtig (jaartal) toegewenst
  • Ho ho ho, fijne kerstdagen en een prachtig nieuwjaar
  • Een knallend uiteinde en een fantastisch begin
  • Alle goeds voor het nieuwe jaar, veel liefde en voorspoed gewenst
  • Ik wens jou en je familie een fantastische kerst en een geweldig nieuwjaar

Bij Kaartje.nl kun je je gepersonaliseerde cadeau, in tegenstelling tot bij veel andere online kaartenshops, per stuk bestellen en adresseren. Je bent dus nooit verplicht een minimumaantal te bestellen.

Mail ons

Vul het formulier volledig in en druk op verzenden.

Betreft

Naam *

E-mailadres *


Bericht *

De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
Het adres is verwijderd.
Je gehele adresboek is verwijderd.
De geselecteerde adressen zijn verwijderd.
De lijst met laatst bekeken kaarten is leeggemaakt.
Succesvol verwijderd.
Succesvol gekopieerd.
De geselecteerde adres groepen zijn verwijderd.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.
De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen.