FILTER JE SELECTIE

Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze geboortekaartjes en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

29-09-2022 - 19:20:23

Mooi kwaliteit kaartje. Snelle service.

25-09-2022 - 17:53:11

Goede communicatie, je kunt kaart helemaal naar eigen wens en style aanpassen en snelle levering! Ook goede prijs/kwaliteitsverhouding.

23-09-2022 - 07:08:48

Zeer vlotte en correcte service.
Product werd afgeleverd zoals gevraagd.

Zeker een aanrader!

22-09-2022 - 20:40:52

Goede service, mooie kaarten.
Een leuke korting gekregen omdat we meerdere keren heel tevreden geboorte kaarten hebben besteld

18-09-2022 - 12:58:07

Goede service! Wij zijn heel goed, vlot en met een persoonlijk gevoel geholpen.
Kaartjes zijn heel mooi!

Dank jullie wel.

Mvg, *******

16-09-2022 - 23:59:20

Zeer te spreken over de assortiment grote keuze mogelijkheden. Makkelijk aanpassingen aanbrengen

16-09-2022 - 17:40:28

Goede duidelijke uitleg! Kaarten snel bezorgd

14-09-2022 - 10:49:16

Fijne duidelijke website! Goede prijs, gemakkelijke tools om kaarten te personaliseren. Uitstekende klantenservice!

09-09-2022 - 20:29:04

Erg tevreden over mijn geboortekaartjes, snelle levering en erg blij met de service voor het in elkaar zetten van de kaartjes.

09-09-2022 - 10:53:18

Een heel goede service! Snelle reacties, mensen die meedenken. Praktisch alles is mogelijk. Top!

08-09-2022 - 19:47:50

Snelle levering, mooie kaarten, online gemakkelijk te bewerken naar eigen smaak.
Aantal enveloppen kwamen alleen niet overeen met wat ik had besteld (te weinig).

07-09-2022 - 19:56:49

Voor de tweede keer geboortekaartjes besteld bij geboortekaartjes.nl.
Heel tevreden. Goede snelle service. Proefdruk maken is heel makkelijk!

06-09-2022 - 11:35:32

Het zou fijn zijn als je kon zien welke letter type je gebruikt in de online platform waar je de kaart kan aanpassen.

05-09-2022 - 15:48:15

De site is gebruiksvriendelijk om kaartjes te ontwerpen. De geboorte kaartjes waren snel binnen en alles was naar wens.

05-09-2022 - 08:13:31

Dit is de tweede keer dat we geboortekaartjes hebben besteld via geboortekaartjes.nl.
Beide keren waren de kaartjes erg mooi en netjes. Ook het bestellen en bezorgen is goed verlopen. Zelfs met de in-elkaar -zet service waren de kaartjes snel thuisbezorgd.

04-09-2022 - 18:29:22

Vriendelijk contact, snelle levering, goed te bereiken.

03-09-2022 - 13:21:45

Mooie kaartjes. Snel geleverd.

02-09-2022 - 08:45:28

Mooie kaartjes, verzorgt gedrukt. Snel geleverd.
Een opmerking, bij het bestellen van de proefdruk werd de code voor gratis opzenden niet geaccepteerd.

01-09-2022 - 18:55:14

Netjes afgekeverd in vetvrij papier.
De attentie was erg leuk.
Ril en snedes waren netjes.

27-08-2022 - 18:07:23

Mooie kaartjes, vlot geleverd

26-08-2022 - 18:01:08

Veel enveloppen waren beschadigd. Hierdoor hebben een aantal kaarten ook schade opgelopen.

26-08-2022 - 17:28:26

Super service dat spoedig de juiste enveloppen werden toegestuurd aangezien ik eerder de verkeerde had ontvangen. De editor om de kaartjes te ontwerpen zou gebruiksvriendelijker kunnen. Sommige zaken zijn lastig aan te passen.

25-08-2022 - 18:52:25

Zowel het aantal strikjes als het aantal stickers was niet in de juiste hoeveelheid geleverd. Dat is jammer, zeker gezien de premium prijs van de kaartjes. Wel goed opgelost dmv snel na-zenden.

25-08-2022 - 18:03:54

Waardeloze klachten afhandeling/ service.

Flinke bestelling gedaan, fout op het geboortekaartje, waardeloze klachten afhandeling, niet goed geholpen!
1 ster is nog te veel.

25-08-2022 - 17:51:42

Veel keuze. Mooi assortiment. Echte top kwaliteit kaarten. Goede service. Indien nodig helpen ook goed mee bij vragen reserveringen etc. Als iets niet op site lukt, lukt het misschien wel via contact met ze gehad te hebben dat zij het aan kunnen passen. Snelle service. Fijn dat enveloppen al vooraf kunnen.

25-08-2022 - 12:04:37

We zijn eigenlijk ontevreden. Het kaartje dat we uitgekozen hadden en de proefdrukken waren we heel blij mee. Van alle versies van het kaartje (dag-gasten, ceremonie-gasten en de feest-gasten hebben allemaal een ander kaartje) waren we erg tevreden met de proefdruk en dus hebben we ze besteld. Echter bleken de echte kaartjes hele andere kleuren te hebben! alle kleuren zijn een heel stuk donkerder dan de proefdukken geworden, terwijl we hier niks aan veranderd hebben. de tekst in de proefdruk was bijvoorbeeld mooi donkergroen, maar in het uiteindelijke kaartje was het helemaal zwart geworden. Ook de bloemen en bladeren op de voorkant hadden in de proefdruk veel meer kleur schakeringen en lichter van kleur. Op de uiteindelijke kaarten waren de bladeren veel donkerder. We waren hierover best teleurgesteld, maar omdat er tijdsdruk achter zit hebben we toch besloten de kaartjes op de bus te doen. Het is net of de proefdrukken en de uiteindelijke kaarten door 2 verschillende drukkerijen gedaan zijn. Dan gaat het idee van de proefdruk een beetje zijn doel voorbij.

23-08-2022 - 20:02:23

Hele mooie kaart kunnen vinden en kunnen bewerken.Helemaal zoals ik het wilde hebben eingelijk mooier als dan ik had gedacht.Super en de in elkaar service top gedaan heel mooi.

23-08-2022 - 16:26:15

Goede, snelle service met een mooi resultaat!

22-08-2022 - 16:24:41

Mooie kaartjes, we kregen leuke reacties. Snel geleverd.

22-08-2022 - 07:58:12

Super snelle en goeie levering.
Kaartjes waren precies zoals we in gedachten hadden.